Voor het schoonmaken van schuttingen, terrassen, veranda’s en meer. 

Door aanslag en vervuiling en de hitte van de zon in de zomer wordt vuil ingebrand in uw glas en raamwerk als u deze niet tijdig en regelmatig laat reinigen. Voor een optimaal resultaat adviseren wij u om uw veranda minimaal drie keer per jaar te laten reinigen als u in een omgeving woont die niet vervuild is. Als uw veranda op het noorden staat, er bomen in de buurt zijn of in een natuurlijke omgeving is geplaatst raden wij u aan iedere acht weken de veranda te reinigen.

Reinig uw veranda op tijd

Mos en groenaanslag groeien het snelst op de plaatsen waar geen of weinig zonlicht schijnt. Met name mos groeit onder en tussen de dichtingsrubbers van het glaswerk, waardoor uw veranda veel sneller slijtage vertoont en niet regen- of waterdicht blijft. Dit komt omdat de groei van het mos de rubbers omhoog of opzij duwt.

Reiniging van de veranda behoudt de levensduur

Als de aangroei van het mos te ver is doorgegroeid, dringt een vervanging van rubbers en omlijstingen zich op en zal dit ook de nodige kosten met zich meebrengen. Het is goedkoper om tijdelijk uw veranda een reiniging te laten geven door vakmannen, uit het team van Strak Glazenwasserij, dan opnieuw glas- of raamwerk van uw veranda te laten vervangen. Regelmatig onderhoud van uw veranda glas- en raamwerk zal de glans en levensduur van uw veranda aanzienlijk verhogen.

Meer informatie over onze schoonmaakdiensten?

Neem contact met ons op voor meer informatie over het laten reinigen van uw veranda, terras of schutting. Wij zijn er voor zowel kleine als voor grote opdrachten en voor particulieren en bedrijven. U kunt u bij ons terecht in de regio’s Zuid-Holland en Noord-Brabant.