Dé Softwash Specialist in Nederland!

Glazenwasserij Strak is dé Softwash Specialist bij u in de regio. Softwash dringt door tot de kern van het probleem en reinigt met behulp van biologisch afbreekbare producten. Vuil, insectennesten, mossen, algen, schimmels en dergelijke zijn veilig te verwijderen, waardoor uw gevel, terras, dakpannen en bijvoorbeeld kozijnen hun levensduur verlengen.

Biologisch afbreekbare reiniging

De biologisch afbreekbare reiniging verbruikt minder water ten opzichte van hogedruk-reiniging. Daarnaast zorgt de Softwash reiniging ook nog eens dat er minder tot geen schade tot het oppervlak toetreedt. Kortom: Softwash reiniging is dé oplossing van 2023 om de volledige buitenkant van uw woning of kantoorpand grondig schoon te laten maken.

Softwash dringt door tot de kern

Vanwege de diepe werking van onze Softwash behandelingen dringen wij door tot de kern van het probleem. Het ontsmet het oppervlak en verwijderd ook de dieper gelegen wortels van organismen in uw gevel of terras. Bekijk hieronder wat wij voor u kunnen betekenen met onze Softwash behandelingen.

Vrijblijvende offerte bij Strak Glazenwasserij

Voor Softwash behandelingen kunt u in heel Nederland terecht bij Strak Glazenwasserij. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of het opvragen van een vrijblijvende offerte.

Voordelen

Verhoogde waarde van uw onroerend goed

Verhoogde algemene indruk

Langer een schoon resultaat

Verlengt de onderhoudsinterval

Reinigen is voordeliger dan vervangen

100% biologisch afbreekbaar

Ecologisch verantwoord en snel

Lagere jaarlijkse onderhoudskosten

Minder verbruik van water

Gezondheidsvoordelen

Toepassingen

Gevels (steen, stucwerk en hout)

Damwanden

Schuttingen

Daken (dakpannen, shingles en mastiek)

Boeiboorden en dakgoten  (trespa, hout, kunststof en metaal)

Dakkapellen

Bestratingen

Houten vlonders

Tuinmeubilair

Speeltoestellen